40 st
175 grader
Ingridienser
200 g smält smör
4 ägg
4 dl socker
1 msk bakpulver
1 1/2 msk vaniljsocker
1/2 dl kakao
2 dl mjölk
6 dl vetemjöl
Glasyr:
50 g smält smör
1/2 dl starkt kallt kaffe
2 msk kakao
1 msk vaniljsocker
4 dl florsocker
kokos
Smält smöret och låt det svalna
Vispa ägg och socker poröst och vispa resterande ingredienser inkl smöret.
Häll smeten i smord bröad långpanna och grädda i nedre delen av ugnen i ca 20 min.
Gör glasyren genom att smälta smöret och låt det svalna lite.
Rör resterande ingredienser och bred på kakan när den svalnat men fortfarande varm.
Strö sist över kokos. Låt kallna och skär i 40 bitar. klart...
Lycka till med ert bakande..
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
✭ Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också♡