tisdag 20 september 2011

Thailand 2012 - Mango Spa resort, Hua Hin

Nu har vi fått köpt biljetter till Thailand 2012. Denna gången åker vi med TurkishAirline.
Biljetterna kostade 5800kr/pers så jag tycker det var billigt för att åka i februari. Vi kommer att vara borta ca 4dagar kortare än i år,så vi åker den 28feb och kommer hem 12mars.
Vi har redan kollat runt på Mango Spa över lediga hus och tyvärr så hade Katarina redan hyrt ut sina båda hus. Hon hade fantastiska sängar och inredningen var väldigt snygg. Men vi har på gång likadana hus hos två andra som vi står och väljer mellan. Men priserna är tyvärr något högre än tidigare, kan bero på att det är i slutet av högsäsongen. För 12 dagar = 5000kr det är lite saftigt högt så vi får se hur vi skall göra. Vi har ju gott om tid och kolla efter annat boende också.
På MS så har de en fantastisk restaurang med mycket god mat och priserna är riktigt låga. Omgivningen är lika så helt fantastiska med sina mango träd och vacker omgivning med många pooler. Så vi jobbar på att hitta boende där. Som vi tidigare har sagt när vi åkt till Thailand att vi skall ta en tur till Koh Samui med båt, men aldrig blivit av pga värmen, men vi får åter se igen om vi orkar med en sån resa. Vi skall ju inte vara borta så länge så man vill verkligen njuta och ta det lugnt på semestern.Hittar vi inget på Mango Spa kanske vi får hyra i nedanstående kvarter. Det verkar väldigt kärleksfullt där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också