onsdag 5 oktober 2011

Diet dax

Nu skall jag börja med diet igen. Det gick så bra här i våras när jag gick ner 8 kg på 3 veckor. Nu gör jag ett försök igen. Det blir väll Naturdiet eller Allove för dom har bäst smaker. Känner att kläderna börjar tajta till sig och det vill jag inte. Sedan är ju jag tyvärr ingen ute människa och den senaste tiden har ett knä börjat strula och likalå fotankeln. Fortsätter det så får jag väll gå till doktorn men det skall nog bli bra om jag får gått ner 8 kg till så är jag nere på 68-69 kg och det är en super bra vikt.
Nackdelen är ju att efter några dagar så får man så j...a dålig andedräkt så stark läkerol el dyl får va i fickan alltid. Detta av tar ju men otrevligt ändå.
Vet inte riktigt vad det är men!! höger sida av kroppen bara strular. Foten värker, fått en inflammation på höger smalben på sidan som värker och ömmar ca 15x10cm stort, börjat med stödstrumpor, ont i skulderbladet, knölen i nacken. Hmmmma är det åldern eller? som min sång " Nu kommer alla krämporna på en och samma gång" Jaja snart är det dax att åka till jobbet 7-16.20 idag så det är ok.
Tja nu vet ni hur hälsoläget är här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också