lördag 3 mars 2012

Benny hos doktorn igen....

Alltså varenda gång vi varit i Thailand så måste benny uppsöka läkare. De senaste 3ggr har han fått öroninfektion och sedan blivit behandlad hemma i flera månader efter dessa infektioner. Och så klart så var det dax igen. Imorse när vi åt frukost så fick jag se att hela hans innanlår var helt täckt med röda sår och var infekterade och det var inte myggbett.

 Så jag blev så "trött och irriterad" på att han vill vänta några dagar. Nej sa jag du åker direkt och så undrade jag varför han inget sagt innan...Men män dom är bra "dumma i huvet" när det gäller sånt. Så han fick åka till Bangkok hospital i Hua Hin och så klart hade han infektioner i hårsäckarna på benen och får salva och pencelin och skall på återbesök på Torsdag igen. Så efter varje bad måste han smörja in och då tycker jag att han kan hålla sig vid poolen tillsvidare där han kan gå in och duscha.
Gratis är det inte heller så 3500bath gick det på men ev få tillbaka på försäkringen, hoppas det.

Jag har inte varit på humör hela denna semestern, men jag skall ha en jävla förståelse för dem men inte vise versa. ""Vi gör inte det om inte du är med, du ställer de viktiga frågorna, du vet allt"" ...ja men jag vill inte veta allt, göra allt live me alone...

Så denna sista vecka skall jag själv åka till beachen varje dag..jag är inte rädd för att klara mig själv, men de andra är inte så självgående som dom gör sken om.
Så tyvärr detta är sista gången jag åker till Thailand med Benny, orkar inte hålla på och sassa med öroninfektioner, hårsäcksinfektioner örongångsinfektioner.blablabla..

JAG ÄR PÅ SEMESTER..JAG VILL INTE BRY MIG OM ALLA EKSEM...JAG HAR DET OCHSÅ MEN GÖR INGEN STOR AFFÄR AV DET.Och jag hoppas att när han åker någonstanns att han är mera förberedd med mediciner m.m eller hyra en egen privat läkare tillock med.

Men som sagt mina stunder vid stranden är jätte sköna och jag sover gott men dalta med dom är det slut med.

1 kommentar:

  1. Läser dagens aftonblad, 14 åring utsatt för våldtäcksförsök på Hua Hin stranden där vi är. Man varnar att vara ensam...fy fan det lär väll bli sista gången vi åker hit känns det som. Det går ju inte att koppla av när det är sånna oroshärdar överallt och man vill kanske själv gå och shoppa på kvällen utan att bli indragen i en gränd eller våldtagen i vattnet som denna tonåring...fy fan säger jag...

    SvaraRadera

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också