tisdag 5 mars 2013

Ätit röd snapper

Idag har det varit stranden igen, det är så gött att vara där för det fläktar underbart. Det har varit lite skyar av  moln men solen har tagit ändå. Men nu skall det visst bli bara sol så långt vi kan se framåt. 
ikväll skall vi till stan och äta fisk på någon restaurang längs nattmarknaden, får se hur det blir men det är väldigt mycket folk som äter där så det är väll bra får jag hoppas.Igår så var det disigt så vi var på Market Village och köpte minnekort och usb-minne sedan drog vi hem och slappade. På kvällen tog vi oss en tur till nattmarknaden och jag fick köpt mina älsklings 3/4 pösbyxor 2 svarta och 1 turkos. Haft mina i 3 år nu så nu var det dax att förnya lite. 
Är inte direkt så shoppingsugen men kul att kika runt. Kollade även in lite fina kläder till Bennys syskonbarn.

 Vet själv när jag var lite och min moster kom hem från sina resor i världen då hon jobbade på båt, då fick vi alltid något från länderna hon hade varit i och vi älskade dessa och tyckte de var sååå exotiska och fina. 

Ikväll har vi varit på nattmarknaden och ätit röd snapper = en fisk. Benny ville så gärna testa så jag hakade på. Jag tycker inte om fisk men tänkte att: jaja för denna gången så skall jag äta det. Så när vi fick maten höll jag på att dö. Där på tallriken låg en hel j...a fisk som inte ens fick plats på tallriken och en liten bakad potatis och tre olika såser till detta.


Fisken såg för j..g ut, den var inte rensad utan magen låg kvar och huvud och allt och tänder lyste lång väg. Jaja jag skall försöka men det gick inte äta allt. Åt köttet runt ryggen och fenan sedan fick det vara nog. Tack och lov att det var en bakad potatis med så jag fick i mig nått.

Paret som satt bredvid oss kom från England och vi hade jätte roligt av detta och så klart var de väldigt trevliga. Fick faktiskt beröm för min engelska och det var en trevlig komplimang så klart, (bättre än fisken)
Så nu sitter jag och tar en singha och hoppas magen klarar detta.
Imorron blir det sol och bad och mat på hotellet för det är fantastiskt god mat där för inga pengar, men man har ju i allafall testat.
                                               
Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

2 kommentarer:

  1. Kul att läsa om hur ni har det. Usch vilken ful fisk, va duktigt av dej att kunna äta av den, det hade jag nog aldrig klarat. Förstår att du saknar virkningen, du får väl skaffa dej något!! Kram/Finas mammis

    SvaraRadera
  2. Hej! ja alltså jag äter hellre hederlig thaimat det är de bäst på, och skall fortsätta med det. När det gäller virkning så hörde jag mig för om det fanns på ett stort köpcenter men icke. så jag pratade med personalen där jag bor och det fanns bara långt bort, så jag får hålla mig till jag kommer hem. Men jag har hittat en bok som är bra så jag klarar mig med det. Ta hand om dig där i Sverige, varma kramar camilla

    SvaraRadera

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också