onsdag 26 februari 2014

Vår ute, vår inne

Det är vår i luften och man vill ta in hela den känslan i mitt hem.
Så det blev att ta fram lite fräscha dukar, lyktor och så klart grytlappar och det kändes riktigt skönt.
Nu skall jag även ta fram mina fina muggar och njuta av en kopp kaffe.Nu är det bara dan, före dan innan vi åker till Thailand...det skall nog göra gott att komma hemifrån ett tag och sedan ta tag i hemmet med ny energi när jag kommer hem. 
Det har varit ett år med massa motgångar så det är med blandad förtjusning som jag reser, för det känns som jag skulle vara hemma och se till mig själv och ordna upp med jobb och operationer, men alla mina nära tycker att det kommer att göra gott för mig att komma bort ett tag och jag litar på dem i det.

Det är lite att stå i inför resan men jag tror jag fått med det mesta som jag brukar ha med mig men annars så är det ju bara att köpa där borta för det är ju så billigt.  

Så ha en underbar kväll allihopa..

Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

2 kommentarer:

 1. Så våriga färger du bjuder på! Här har vi haft bara ett par plusgrader idag och inte en gnutta sol, bara gråväder. Ha det nu så skönt på resan, jag är inte det minsta avundsjuk!!!!
  Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! ja det har varit skönt i dag men det blir ännu bättre i morron. Men du har ju sett orm så lite vårtecken är det allt hos dig med.
   Kram camilla

   Radera

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också