onsdag 4 juni 2014

Somrig bänkdyna

Idag har de börjat med renoveringen av vårt badrum. Men de fick börja med att bila upp golvbrunnen för den var inte godkänd längre, så det var ett himla väsen i en timme så jag har fått en eländig huvudvärk efter det. 
Men det hindrade inte mig till att färdigställa den virkade bänkdynan jag gjort i några dagar. 
Sydde ett blommigt tyg på baksidan så nu ligger den så fint på bänken utanför entrén. Man kan inte annat än bli glad när man ser den.
Virkade med Tilda garnet så klart och virknål 3.
Mönstret hittar ni Här Denna rutan skulle jag väldigt gärna göra en stor pläd av, så det lär väl bli mitt nästa projekt för vem kan motstå att inte gosa i en sådan. 
Fast en sak undrar jag på!!! undrar om garnet bleknar som vanligt tyg i solen, jag får väl kanske ta in den när det är som soligast,  fast det lär jag väl glömma så klart...jaja bara den håller denna sommaren så är jag glad. 
Nu får jag väl ta och ge mig an på nästa projekt...hmmmm!! har inte riktigt bestämt mig för vad det skall vara! Så jag får fundera på vad jag skall göra med näckrosrutan!. kanske en väska, kudde eller pläd..jaja det ordnar sig när man fått vänt och känt på garnerna men jag vill att det skall vara nått som blir använt och inte bara liggandes. 

Hoppas ni också får lika roligt med att göra detta mönstret som jag hade, och fler lär det bli kan jag lova..

Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg


Camilla2 kommentarer:

  1. Du har en väldigt inspirerande blogg. Här kommer jag att titta in titt som tätt. Själv älskar jag att hålla på med pyssel och kreativa saker och virkning har varit roligt väldigt länge nu med olika projekt. Lägger också ut mina saker i min blogg under pyssel. Ha det så kul med virkningen.

    SvaraRadera
  2. Himla snygga rutor! De måste jag prova på vid tillfälle.

    SvaraRadera

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också