onsdag 5 november 2014

Tack kära morbror, Tack för allt

Det har varit tunga veckor.
Min morbror gick bort den 24 oktober endast 59 år, Saknaden är såååå stor och jag känner hur hela jag bara vill försvinna för ett tag. Men verkligheten är här och det är bara att ta tag i det.
Min mormor gick bort i april och morfar har varit borta länge
Min mamma dog när hon var 28 år, min moster när hon var 49 år och nu min morbror 59 år, så nu finns ingen kvar i den generationen och det känns tungt att nu var den äldste och att inte ha mina när och kära att kunna prata om livet upp och ner gångar med.


Så det blev jag som tog tag i denna begravningen för min kusin bor långt bort och det är svårt för honom att arrangera detta. Det är helt ok för mig men det känns som att detta har varit dödens år och man har inte riktigt hunnit att smälta alla tragedier.
Så jag har gjort psalmkorten själv för det är sådana ockerpriser för detta 86 kr/ st skall dom ha så där gick gränsen. Jag tog saken i egna händer och gjorde korten själv för inga pengar alls och de blev mer personliga så. 
Nu väntar begravningen och den skall vi ha privat och i stillhet i Strömstads Kyrka och jag vet att det kommer att bli fint

Tack kära morbror, tack för allt
Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg


Camilla1 kommentar:

  1. SusannaVattenkanna6 november 2014 kl. 15:25

    Vad tråkigt att Roy gått bort.Han var stamkund på fiket där jag arbetade om sommaren för många år sedan. Han ville alltid ha svart kaffe (han kallde det en "balja lut" av någon anledning. Sedan brukade vi prata en stund. Jag tyckte mycket om Roy.

    SvaraRadera

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också