fredag 20 februari 2015

Virkad bläckfisk - crochet octopus

Dessa små underbara bläckfiskar blev fort min favorit. Så himla lätt och snabb att virka och så söta de blev. Med små detaljer som hatt, krona och rosett så fick de en egen personlighet så riktigt charmiga är dem. 


Mönstret är gjord till att virka dessa bläckfiskar till neonatalavdelningar, och förtidigt födda barn. De små liven älskar att hålla i tentaklerna som påminner om navelsträngen. 

Garn till dessa skall vara i 100% bomull för att ge bort dem till de minsta, för att det inte skall ludda av sig och barnen andas in blandmaterialet, men jag har virkat mina i Tilda garnet och virknål 2.5, har gjort dessa till några som vet om garnvalet och gett sitt godkännande av detta. 

Mönstret hittar ni Här


Hoppas era små älsklingar får en liten bläckis att krama och klämma på, och att ni får det lika roligt som jag när ni virkar dem. 

Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg


Camilla3 kommentarer:

 1. hej Camilla! Vill bara tala om att du vann femöringskottar i min blogg så om du mailar mej din adress så skickar jag dej kottar!
  Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
  Svar
  1. ÅÅÅÅ Tack så väldigt mycket, oj vad överraskad jag blev...tack tack igen det skall bli spännande. Skickar mail till dig
   Hälsningar Camilla

   Radera

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också