måndag 13 april 2015

Komplett virkpaket

Dessa förtjusande raringar har blivit väldigt populära. De finns som sagt runt om i världen i alla dess former, storlekar och mönster. Jag har gjort ett mönster och lagt ut det här på bloggen och det är ju ett himla enkelt mönster med fantastiskt fint resultat . 


Jag har valt att göra en liten presentförpackning/ komplett paket med garn, spets, vadd och pärla som du kan ge bort eller göra den själv så klart.

Paketet kostar komplett 150 kr inkl porto

Det som inte finns i förpackningen är en virknål nr 2,5 och en stoppnål för att sy ögon och sy ihop kropp/huvud. 

Märkt att det är förfrågan efter paket med komplett material både till dessa och andra saker som jag virkat. Man behöver inte  köpa på sig en massa garn om man inte vill, eller att detta kan vara ett startpaket för att testa på virkning

Önskar ni annan färg så kolla in hos Svarta Fåret och se deras färgkarta och hör av dig sedan så ordnar jag de färger du vill ha. 


Varför inte göra en prins, men jag tycker att prinsessor också kan ha blått, väldigt söta allihopa
Hoppas ni får en mysig virkstund och att ni blir nöjda med detta virkpaketet
Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg


Camilla2 kommentarer:

 1. Hej,

  jag vill virka en rosa liten prinsessa. Hur går jag tillväga med att beställa paketet? kontakta gärna mig på grundell_g@hotmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Jag försökte maila dig 4 ggr igår men fick tillbaka att adressen inte stämmer, men hoppas att du ser detta . Du kan beställa paketet här. Vilken färg vill du ha? Du kan betala genom swish eller vill du betala på annat sätt ? Hör av dig bara så ordnar jag det.
   Hälsningar camilla jirasek

   Radera

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också