torsdag 17 mars 2016

Vårens barnmössa

Trots det är dimmigt och rått ute idag, så känns det ändå att våren är på väg. 
Det har varit mycket att göra det senaste med mysterievirkning och massor av garnbeställningar, men nu har jag bara en pläd kvar som jag fått i beställning och sedan har jag helt sagt i från mig beställningar på virkade plädar kan jag lova. 
Nu skall jag bara virka saker som jag själv gillar, och dela med mig här i bloggen. 

MEN! när jag suttit och kollat i fotogalleriet så hittade jag dessa söta mössor som små knattar fått av mig och nu fick jag en väldans lust att virka dem igen. 
Mössorna är virkade i Tilda och virknål nr 3,5. Jag använde lite större nål så de blev lite större och töjbarare. Mönstret finner ni här på sidan till höger :) 
Nu när våren är på antågande så vill man bara virka i färgglada färger. Så det skall bli lite nya kuddfordral, en ny "ruta" som jag har i mitt huvud, och andra projekt som som står på min "to do"lista. 
Jag är en person som inte har projekt liggande utan betar av dem en och en, och som sagt nu vill jag bli färdig med ugglepläden så jag får börja med mina nya spärnnande utmaningar :) Så snart skall jag få mata på med nya bilder och utmaningar som jag vill dela med er. 
Så häng på, jag har inte tappat gnistan, bara varit lite mycket annat ivägen.

Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg


Camilla1 kommentar:

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också