fredag 22 februari 2013

Stilren design med en twist


Sedan jag bestämt mig att jag skall ha en helt ny stil i inredningen hemma har jag inte kunnat släppa tanken en minut. Inte har jag virkat på 2 dagar och så fort jag sätter på datan så letar jag bara inredning som går i grafisk design, allt från lampor, tavlor, mattor och dekorationer men ändå försöka få det jag har innan att passa i hop så inte allt behöver köpas nytt.

Fast jag älskar nytt, och kan jag då göra lite fynd genom att hitta designade möbler och inredning till nice price så är det ännu roligare.

Stolarna måste jag bara ha, men vilken?? hmmm tror det blir dom i nedre högra hörnet med träben. De känns mera rejäla än de andra och så passar de bra i hop med våra köksluckor i björk. 

Plastmattan med ränder kommer från Ellos och är tillverkad i Sverige och kostar 1399 kr för 130x200cm och den skall jag ha i köket. Skall passa på och köpa den nu för de har ett erbjudande på 50%. 

Dessa finns hos Furniturebox. och köper man 4 st kostar de 875kr/st och de passar till vilket bord som helst så man måste inte ha dem till någon speciell serie och det gillar jag för det är svårt att hitta en matgruppsmöbel som tillgodo ser mina önskemål ang bordet bredd m.m och även få stolar som är snygga så denna stolen passar till allt vad jag har sett på en massa bilder. 
_____________________________________________________________________________

Igår fick jag min plansch kakaoögon av Olle Eksell och den beställde jag i måndags så det var snabbt levererat för de meddelade mig att det kunde ta 1-2 veckor. 
Men i Tanum går det inte att få tag på en så stor ram 70 x 100 cm så det blir Gallrix eller Ikea för att finna den. Men jag skall inte hänga upp den förrän vardagsrummet är tapetserat efter att vi kommer hem från Thailand i mars...men den som väntar .....

Tyvärr så passar inte möbleringen hos oss för att kunna ha en snygg taklampa över soffbordet.. Den blir bara i vägen när man skall resa sig upp och gå runt soffan men jag har hittat lampor jag gärna skulle vilja ha. 


Överst vänster: belysningsdesign 995kr
Grupp med klotlampor 1399kr, Jotex
Klotlampa 599 kr Ellos
Golv lampa från: Wohnzimmer 1795kr

Taklamporna här nedan är ju bara så grymma. Måste få plats med nån av dom hemma, det blir att klia mig lite i huvudet och fundera ut någon slags placering i ett hörn för det känns nästan som ett tvång ju fler gånger jag tittar på dem så gillar jag dom ännu mera. hmmmm!! det blir att grunna på detta men nått måste det bli.

Lampa överst vänster: Ellos Home 2499kr
Nederst vänster: Pendel tassel Cinque 1495kr
Höger : Headlight 1995kr tror det var Ellos/jotex

Ni måste hålla med att de är häftiga!!!

Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också