lördag 11 maj 2013

Jag älskar min blogg - men tyvärr gör inte alla det!!


Jag älskar min blogg men tyvärr så finns det vissa som inte gör det.  Detta vill jag inte längre kännas vid och kommer from nu helt enkelt att ignorera dessa och skriva om allt möjligt som det var tanken med min blogg. Det var i början meningen som ett "dockhus" där man kunde kika in och se vad som händer här hemma och vad jag just nu håller på med.

Det senaste året har det varit enormt mycket virkning och jag tycker det är sååå himla kul och gillar att dela med mig av ALLT. 

Jag är stolt över det jag har gjort och lagt ut och det har varit många timmar med virknålen och papperet, och det kan resten av familjen gå i god för. Men det är tråkigt att det finns andra som tror att virknål och ett nystan garn är livet, det är rent patetiskt måste jag säga. 

Det finns till och med människor som är anhängare av andra bloggare som skickar elaka kommentarer och dom slänger jag direkt i pappkorgen. Att de verkligen lägger tid på mig och mitt egna intresse som jag delar med mig är helt ofattbart. 

Hoppas jag inte skrämt iväg er andra goa läsare och jag tar gärna emot kommentarer, men bespara er med de elaka. För det finns faktiskt ett kryss uppe vid hörnet och det är bara att klicka bort mig så behöver ni inte se mig mera...lätt va!!
Virkningen är en glädje och avkoppling och så kommer det fortsättningsvis att vara

Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

8 kommentarer:

 1. Hej Camilla! Jag älskar att läsa din blogg! Men tyvärr så finns dom elaka människorna överallt!
  Fortsätt att skriva bara, vi som gillar dej är betydligt fler än de andra! Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
 2. susann Sundell11 maj 2013 kl. 19:58

  Tycker inte du ska ta åt dig av de elaka kommentarerna, det säger mer om dom än om dig. Jag är iallafall väldigt tacksam att du delar med dig av dina fina mönster. Håller just nu på med döskallesjalen efter diin beskrivning. Kram Susann

  SvaraRadera
  Svar
  1. Taaaccckkk såå mycket för din kommentar. Det värmer verkligen att det finns de som uppskattar det lilla jag gör. Ha en riktigt trevlig helg
   Kramkram Camilla

   Radera
 3. Äsch låt de hållas de där som är stora i orden men små på jorden!
  Är riktig avundsjuk på er som kan virka och har den konstnärliga ådran i kroppen...vill oxå ha en sjal,ugglemössa,ett hem som inte är ett i hopplock av alla färger och möbelvarianter.
  Men nu har jag varken det ena eller andra men inte behöver jag då skriva elaka saker för det..fortsätt du med det du brinner för och det du tycker är kul,då brukar livet bli som bäst!!

  SvaraRadera
 4. Hej Camilla,jag blev nyfiken på döskallesjalen så jag gick in på din blogg,å jag älskar det du skriver och allt fint du gör.Jag kommer att läsa din sida i fortsättningen om jag får,kram Gunilla J.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker din blogg är jättetrevlig Camilla, bara fortsätt med den och skit i vad idiotiska människor utan eget liv tycker. Och virkning är jättekul!! ska pröva ditt mönster på ugglemössorna!
  //Anki

  SvaraRadera
 6. Jag älskar din blogg,här kan man hitta så fina saker och mönster som man bara måste göra.
  Dom som kommer med dumma kommentarer kan man bara glömma och fortsätta med din härliga blogg.

  SvaraRadera
 7. Jag gillar skarpt denna blogg och om det är non som inte gillar så det är upp till denna person.
  Har virkat många fina saker från dina mönster.
  Kommer att fortsätta att läsa denna blogg.
  Kram Anja

  SvaraRadera

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också