lördag 9 maj 2015

Söt virkad prins - sweet crochet Prince


Tagit lite " helg" från företagandet och suttit och virkat lite. Det känns så skönt att få komma igång igen och saker i händerna och roligare är det ju när det blir bra.
Funderat lite över vad jag kan göra för en prins till prinsessorna jag gjort tidigare.

Vill ni också virka denna söta prins så kan ni köpa garn i min webbshop: www.camillaslivsstil.se där jag säljer Svarta Fårets Tilda garn. Billigt och snabba leveranser.


Så jag började med grunden för de båda och kroppen och kragen blev lika men sedan virkade jag ett runt huvud och där på satte jag en silvrig krona.
Denna gången blev det även en liten söt mun också, och den blev riktigt charmig :) 

Mönstret hittar ni Här
Jag har virkat med Tilda garnet och virknål 2,5, sedan har jag även använt Candy silverglittriga garn i kronan och kragen och även där virknål 2.5.Mer sötare och tröttare prins finns nog inte !!!Stjärnan på magen är fotoredigerad dit....

Nu skall jag virka några flera prinsar i olika färger, de går så fort att göra och är så charmerande att ha framme, men även en perfekt present till ett dop, eller barn kalas

Ha en fortsatt trevlig helg vänner 

Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg


Camilla1 kommentar:

  1. Så söt prins, du har alldeles rätt! Skönt att du fick tid att virka lite efter företagsstarten. Fin stjärna på magen på din prins! Tänk vad mycket man kan göra med ett datorprogram! Jag önskar dig en fortsatt fin helg.

    ~ Maria ~

    SvaraRadera

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också