lördag 29 augusti 2015

Vackert vid entrén


Idag har jag inte lyft virknålen, utan faktiskt bara varit ute och pysslat. Trots blåsten så har det varit varmt och skönt så jag passade på och gå upp till skogen men min dotter Emma och plockade lite ljung som vi skall ha till varsin dörrkrans. 
Kransen kanske inte håller sig fin så länge men just nu är den väldigt vacker.


Lite band och en skylt med " höstkänsla" fick bli det enda på min krans 


Igår åkte mycket av mina blommor i skottkärran efter den senaste tidens regn och blåst. Men jag kan inte leva utan fina blommor så det blev att åka till Blomstergården och köpte några cyklamen och en grön växt så ser min bänk fin ut igen.
Cyklamen brukar jag bara köpa i november och december för det är julblomma för mig, men de är perfekta att ha ute nu på hösten och klarar sig faktiskt in till frosten så  denna vackra blomma är väldigt tålig. 


Min dotter Emma gjorde även hon en krans, och hon valde att ha mossa och rönnbär på och även denna blev väldigt fin. Hon är så duktig och har sådan fantasi så det är väldigt roligt att pyssla tillsammans, för vi ger och tar inspiration oss emellan. 

 

Det har varit så mycket virkande det senaste att det var så skönt att få göra något annat kreativt. 
Har känt att det har varit lite dåligt med inspiration för virkning eller så har det varit mycket att göra med beställningar och inget direkt virkande av saker som jag själv vill ha. 
Men hösten är lång och det blir nog tid för det med, men nu blir det att njuta av det underbara vädret så länge det varar. 
Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg


Camilla1 kommentar:

  1. Vilka vackra kransar och blomarrangemang. Jag vill nog gärna hålla hösten på avstånd lite till. Men snart är det nog ljungdags här med.
    Kram Eva

    SvaraRadera

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också