torsdag 24 september 2015

Virkad söt sköldpadda

Nu är jag i full fart med att virka saker till julmarknader jag skall vara med på i slutet av november. Det skall bli spännande att få vara med i Fjällbacka där julmarknaden är väldigt populär. 

Så det blev att börja turbovirka och försöka få ihop ett gäng av varje sak så det finns ett utbud att välja emellan. Tack och lov har jag min dotter Emma som också är helt frälst i virkning och hjälper mig att virka upp, annars hade det blivit svårt att hinna med. 

Denna söta sköldpadda har jag virkat efter ett mönster som ni hittar Här det är på danska men det är lätt att förstå.  Den mäter 20 x 15 cm inkl fötterna. Har virkat med Tilda garnet och med virknål 3.0. Så nu skall jag virka upp flera stycken av denna söta sköldpadda så jag har en del till försäljningen på marknaderna. Varför inte virka denna sköldpaddan och ge bort som doppresent!, då kan du brodera dit namn, vikt, datum.m.m. En garanterat personlig present som kommer bli mycket uppskattad. 


Önskar er en fin dag med mycket virkning :) 


Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg


Camilla3 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag tycker att dessa sköldpaddor är jättesöta, därför tänkte jag börja virka en. Men jag undrar vad som menas med 1 fm, 2fm i varje m. Och hur man skall göra.

  Mvh
  Ellinor

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vad betyder 1fm, 2fm i varje m? Och hur gör man?

  Ps. Dessa sköldpaddor är jättesöta

  SvaraRadera

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också