söndag 31 januari 2016

Nalleplädar under produktion


Söndag morgon! 
Sitter här i soffan med morgonrocken och med virkningen i knät. Jag har en beställning på 2 st nalleplädar som skall vara färdiga inom kort, men jag ligger väldigt efter i tidsplanen. Skall virka 84 rutor och det känns så där roligt när man gjort 36 likadana!

Nallarna är virkade i Tilda Limited Edition 2015. Tyvärr så blir det ingen utgåva av Limited Edition så jag passar på och virkar plädar av det jag har kvar i lagret. 


Mönstret är ett köp mönster men det finns en sida som gjort den som turtorial http://wonderfuldiy.com/wonderful-diy-adorable-crochet-teddy-bear/ som är lätt att förstå och räkna ut hur den skall virkas. Till ögon har jag köpt svart pärlhalsband och klippt sönder och sedan trätt på garnet som sedan virkas in som ögon. 


Det är en väldigt uppskattad filt för jag har virkat många och alla älskar den. Det är ju en fin present att ge till en nyfödd och som man kan spara hela livet. 


Så om ni tycker det är lite tyst från mig så är det att jag väldigt fokuserad på att bli färdig med dessa plädarna. 
Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg


Camilla3 kommentarer:

 1. Så jättesöta plädar! Förstår att de är uppskattade! Får jag ett barnbarn någon gång så kommer jag att virka en sådan!
  Ha en fin söndag!
  Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
 2. Så himla fin filt, gulliga nallar! ja jag fortsätter att läsa din blogg, man blir ju helt salig av vad du visar, mycket fina saker.

  SvaraRadera
 3. Vilka fina filtar. det är lockande att virka en, ta mig en funderare .

  SvaraRadera

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också