måndag 16 januari 2017

Färg boosta hemmet och själen

Då var det dax för nytt år och nya utmaningar
Här har det varit fullt upp med allt från mysterievirkning till arrangera blomgrupper och slängt ut julen på nyårsdagen...ja!! längre än så varar inte julen för mig. 

Nu går vi mot ljusare tider och jag har fått in lite färg i hemmet och då vårligt härliga färgglada rosor. Det är tid för tulpaner och rosor nu och e det till bra pris så får man väldigt lust att arrangera små grupper här och där Man kan inte mer än sola sig i dessa underbara färger, som rör om i hela kroppen och längtan till då man åker till växthuset och handlar våren/ sommarens blommor...Så himla underbart och jag vill att tiden snart är där så man får njuta av allt det vackra igen. 


Hösten och julen har sin skönhet också, men sommarens färger och värme tränger längre in i kroppen och gör en så himla glad och tacksam över allt naturen och livet ger en.  Men vill ni inte vänta till sommaren för att få er en färgboost så kan ni skicka efter underbart färgglada och somriga garner och sätta igång och virkar inför sommaren. 

Jag börjar i tid att virka kuddar, mandalas och glas underlägg, det gör dukningen i paviljongen på sommaren lite mera personlig och så e man ju så klart lite stolt över det man har skapat så klart. 

Ni kan nu köpa komplett färgkarta av Catona från Scheepjes för 69 kr och själva komponera ihop er somriga färgskala hemma i lugn och ro. 


Så från och med nu blir det bara att virka och skapa i färger som gör en varm i själen 

Önskar er alla ett fantastiskt virkår 2017
Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg


Camilla2 kommentarer:

  1. Vilka fina blomgrupper du har gjort! Håller med om att det är skönt att inte ha kul så länge./Ann-Marie

    SvaraRadera
  2. Hej! Har precis upptäckt din härliga nätbutik! Får definitivt bli en beställning hos dig snart 😍 Ha det gott!/ Therese, @northernloops

    SvaraRadera

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också