söndag 29 januari 2017

Virkad Tony Irving sjal - Scheepjes Secret garden

Man får vårkänslor när man sitter och virkar i detta fina garnet Secret garden från Scheepjes. Vilka fantastiska färgnyanser det har och harmonierar så fint tillsammans. 
Garnet är skönt att virka i och jag använde virknål nr 5 och mönstret till Tony Irvingssjal hittar ni Här
Det tog mig 1 kväll och 1 förmiddag så var jag färdig, så den går himla snabbt att virka, perfekt gå bort present om man inte vet vad man skall ge. 
Eftersom garnet har så många färgnyanser så tyckte jag att Tony Irving sjalen med sitt enkla mönster var det bästa till detta garnet och framhäver det fantastiskt fint. 
Det gick åt 3 nystan och färgövergångarna syns inte ens så det är väldigt fint gjort.  Det blev en lite rest kvar så jag gjorde några tofsar och sydde på ändarna, och det gör också att den faller fint och piffar upp denna enkla sjalen. 


Än så länge har jag inte detta garnet på lager utan beställde in för att testa och virka upp och se vad man kunde använda det till. Garnet har struktur så det är fint att sticka av men även att virka sjalar, vantar och mössa. 
Får sätta mig och ta en funderare på om och när jag jag skall köpa in det.....Som ni ser här ovan så e det ett fantastiskt garn med alla färger och strukturer och jag hoppas att jag inom kort kommer att få in detta i min shop så ni också få chansen att testa detta härliga garn, 
Kvaliten är : 20% silk, 20% bomull och 60% polyester

Önskar er en fantastisk härlig och mysig virkvecka...Kram på Er 
Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg


Camilla1 kommentar:

  1. Jag har haft spaning på detta garn, jag gillar hur det ser ut, det kan bli stickat eller virkat ett linne i garnet, men snyggt blev det i din sjal.

    SvaraRadera

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också