tisdag 14 augusti 2018

Scheepjes Cal 2018 - Ubuntu

Nu kan man säga att hösten är här!
Det känns i luften, pga torkan så är träden och marken gula och löven signar ner mot marken som om det vore oktober, skolan börjar snart och dom flesta har börjat jobba efter semestern och inte minst Scheepjes Cal 2018 - Ubuntu som startar den 12 sep. 

Garnpaket till Scheepjes Cal 2018 - Ubuntu hittar ni hos Camillaslivsstil
Mer info hittar ni i webbshoppen eller läs längre ned här på sidan. 


*** FÖRHANDSBESTÄLLNING *** Detta paket är tillgängligt för förbeställning, och kommer att skickas ut den (eller strax efter) den 27 augusti. 

*** OBS!!  Scheepjes CAL-paket ska beställas separat om du även skall beställa andra varor. Annars kommer dina varor att skickas tillsammans efter den 27 augusti. 

 2018 Scheepjes CAL är designad av Scheepjes Blogger Dedri Uys . Temat är "UBUNTU - Tron på att vi definieras av vår medkänsla och vänlighet mot andra". Ordet Ubuntu är en Nguni Bantu term som betyder "mänsklighet mot andra", men det är mycket mer än så och så svårt att definiera med bara ett ord eller en mening. 

Under denna Crochet-a-long  kommer du att virka en vacker Hexagon-filt som designats av den begåvade Dedri Uys från LookatWhatiMade. CAL börjar onsdagen den 12 september och kommer att vara i 12 veckor, som slutar i början av december. 


Du kan välja på tre olika paket/storlekar . Varje storlek är virkade i olika underbara garn från Scheepjes. 
I min webbshop camillaslivsstil.se kan ni köpa följande garnpaket: 
  • Smallpaket - 399 kr
  • Mediumpaket - 999 kr
  • Largepaket - 1999kr
Här nedan ser du vad som innehåller i varje paket - det är olika garnalternativ i varje paket så kolla och förbeställ din favorit. 


Observera: Det finns inget tryckt mönster för denna CAL. Varje mönsterbit kommer att bli tillgänglig som en nedladdningsbar pdf på onsdagar 13:00 holländsk tid / 12:00 brittisk tid. Du kan komma åt dessa från de officiella Scheepjes Facebook-grupperna eller via Scheepjes hemsida .

*** FÖRHANDSBESTÄLLNING *** Detta paket är tillgängligt för förhandsbeställning, och kommer att skickas ut  den (eller strax efter) den 27 augusti. Vill ni veta mer så kan ni gå in på Scheepjes hemsida och läsa  mera
för att vara med i Cal så gå med i Scheepjes Facebookgrupp där hittar ni all information också. 

Det regnar skönt ute idag så det blir att sitta och virka och ha lite levande ljus och mysa hela dagen . 

Önskar er alla en härlig virkhöst

Kram på er 💜💜💜Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg


CamillaInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också