onsdag 17 augusti 2011

Bojkotta trafikskolan i Tanum


Vaknade idag av att telefonen ringde kvart i åtta. Det var Clary på trafikskolan. Hon ville att Linnea skulle köra 4 lektioner till innan halkörningen på fredag..Ja nu på fredag..ööödå menade hon på att linnea får köra imorron. Men Linnea stod på sig och menade på att lärarna och hon var klara med körningen och eftersom allt var uppbokat så var det frid och fröjd. Nej!!!inte enligt Clary..Linnea hade bara kört 10ggr och så lite kan man inte köra. Nu har Linnea kört intensivt i 2år hemma och pga att hon läser i Uddevalla så blir det att hon tar de 10 lektionerna hon betalt till att få reda på vad hon skall träna på till nästa gång.
Linnea stod på sig ytterligare och Clary blir irriterad och vill prata med mig för hon hör att jag svär i bakrunden. Nej!! säjer Linnea..jag är 18 år och bestämmer själv...Clary menar på att hon aldrig varit med om någon som pratar över henne hela tiden. Tillslut säger Linnea att jag slutar på er trafikskola och ordnar allt själv med trafikstyrelsen som man kan boka tider själv som privatist.
Halkan skall hon göra i morron i Uddevalla och uppkörning och teori blir som tidigare men att uppkörningen blir med trafikverkets egna bilar.
Clary hade blivit så ilsken och ringt sina söner om detta. Linnea ringer sedan och meddelar att hon aldrig skall sätta sin fot på den skolan. De gör inget annat än suger pengar från eleverna. Prackar på dem en massa onödiga lektioner för att de kan se det är ett glapp mellan halkan och uppkörning. Men kör hon hemma och håller körandet igång så är det inget problem. Linnea bor ju nu i Uddevalla så det är svårt med tider och hon hade när hon skrev in sig på trafikskolan meddelat att hon inte kommer ta mera än de 10 lektionerna som hon förskottsbetalade..Men Clary den kärringen hon måste ha mera pengar, så tänk till flera ggr innan man bestämmer sig. Det finns 3 trafikskolor i Strömstad och sedan en uppsjö söder över i länet så lägg inga pengar på Trafik Skolan i Tanum du blir blåst på flera tusen om du inte har talets förmåga och prata för dig. Och sist..du får själv boka alla lektioner privat genom nätet och det är mycket lättare och inte bli ifrågasatt. Linnea behöver alltså inte köra mera och skulle hon kugga så får hon träna på det som felar och göra om det och då sedan boka om körningen eller teorin så jag håller tummarna att allt skall gå vägen och denna delen ur världen..Heja Linnea.!!!!!!kramar mamma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också