lördag 25 februari 2012

24 Februari Hua Hin

Igår var det vår riktigt första semesterdag vid stranden. Sov gott och åt frukost för att sedan åka till Hua Hin beach . Det pratades om att vattnet hade blivit förorenat från ett damm utsläpp från Bangkok och att det låg skräp över hela stranden.
Skit tänkte vi, vi åker för att kolla själv, men när vi kom ner så var det hur rent och fint som helst. När vi kom gåendes på stranden kom strand killen och MaMa som äger restaurangen springandes mot oss och kramade oss. Hon till och med visade hur hon fick gåshud på armarna när hon såg oss.

Sedan så var vi på Market Village och inköpte mat och en brödrost. Vi åt frukost i restaurangen men det blir för dyrt varje dag och så tar det en sån tid innan man får det och kaffet smakar inte kaffe.

På kvällen var vi ute och kollade läget och det var massa folk på nattmarknaden och på horgatan hånglade de över allt. Emma och Benny skrattade och jag ville bara komma för bi så fort som möjligt. Sedan så åkte vi hem och somnade vid ett tiden.

Så idag lördag blev det frukost på verandan och nu kl halv elva åker vi stranden igen. Idag blir det market village och jag skall köpa lite t-shirt och linnen jag har ju inget här. Här är lite bilder från fredagen och mer kommer från fredagen. tänkt köra lite dagbok över vår semester här.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också