måndag 17 september 2012

London resan 2012


Här har jag gjort bildkollage från vår resa i 
London 11sep-14sep 2012

Hotellet vi bodde på hette Mirmaid Suit och låg 30 meter från Oxford Street. Så det var ett super läge, för man kunde sticka inom med sina shopping påsar och springa på toa om så var. Rummen var enkla men var helt ok, till och med sängen var skön. 
Frukosten var väl i det enklaste laget, rostat bröd, kaffe och flingor det kunde gott funnits kokt ägg. 


På Oxford Street finns en Disney butik som vi helt föll för. Det var som att komma in i ett sagoland. Allt var så fint och sött och de hade allt från leksaker till kläder och parfym. Här gick vi i flera timmar och vi fick köpt lite saker till barnens kusiner. Emma och Linnea köpte lite grejer till sig som det gillade, som sagt vem gillar inte att gå i en så underbar butik.


 På andra dagen så gick vi till Harrod så klart. Affären är så stor att vi bara gick bland de avdelningarna vi gillar bäst och det fick bli choklad/kaffe/the avdelningen. Här fanns sjukt mycket choklad som är tillverkade här och väldigt hög kvalitet. Fick köpt mig en ask fina chokladbitar till Benny och så klart en burk med kaffe. Det är så mycket att se att vi brände över en timme bara vid denna avdelningen.

 Och så klart så finns det en julavdelning på Harrods. Här var det sååå mysigt och vi gick länge här. Julmusiken spelar och det luktar nejlikor och kanel i hela butiken. Så detta var super mysigt för att sedan gå ut i det sköna varma vädret som vi hade hela tiden.

När vi kom till London och skulle vika av mot Oxford Street mot vårt hotell fick vi se denna butiken. Louis Vuitton är jätte känt och har väldigt speciell stil och även skylten visar detta. Sedan har de denna röda tanten stor som sjutton ovanför entren och det gör att man dras dit och blir nyfiken.

 När vi skulle gå till Harrods så passade vi även på att gå till Beckinham Palace och då genade vi genom en park. Det var så skönt att komma från de stressade och över befolkade gatorna och bara kliva in i lugnet. Här fanns ekorrar, fina alléer och en och annan fylle gubbe. Som sagt så hade vi en bra karta så vi hade aldrig några problem att hitta i stan men det är väldigt långa sträckor att gå. Vi valde att inte åka tunnelbana för vi ville se så mycket som möjligt och det blir det att promenera.

  Efter parkbesöket var det att titta på Beckingham Palace, det var enormt stort och pampigt och så klart med vakterna utanför som marscherade fram och tillbaka. Så nu har vi fått upplevt lite kungligt och det var intressant. 

 
 Så klart var vi på Victoria´s Secret tre dagar i rad. Man fick inte nog av deras underkläder. Skyltfönstren var så vackra.
Här har vi shoppat underkläder på Victoria´s Secret och de är jättesköna på och så var de inte så dyra. Men Emma köpte den ljusrosa randiga bh och trosa och det gick på 1000kr så det var väll det dyraste köpet. Men annars var det ta 5 trosor betala 20 pund = ca 220kr..


 Det gällde att vara snabb i benen, för grön gubbe varade bara i några sekunder sedan blev det rött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också