söndag 23 juni 2013

Äntligen till Mallorca..


Nu har vi slagit på stort och beställt en resa till Mallorca i Augusti. Efter lite spanande så slog vi till och kände att vi ville till värmen innan hösten kommer. Det är lite långt att vänta till Februari då vi åker till Thailand och vi kom över resan till ett bra pris och med all inklusive.

 Detta stället ligger på östsidan av Mallorca men har en av öns finaste stränder så det är ju kul att få utforska. Har inte varit på Mallorca sedan 1990 när jag och Benny förlovade oss så det är ett tag sedan. Så detta skall bli mysigt. 

Hi! Bouganvilla Park Aparthotel, Cala MillorDet enda bra med Norge är att de har fantastisk låga priser på charterresor. Vi bokade på Ving i Norge och avresa från Gardemoen. Det är nästan lika långt som att åka till Göteborg, Landvetter. Priset är 3 ggr billigare så vi fick betala med hotell/resa/all inclusive 4400kr / pers och det tycker jag är nice price. 
Med på resan skall Emma och hennes kille vara och det är ju alltid roligt med resesällskap. Så nu har vi nått kul att se framemot inom det närmaste sedan blir det att gneta till biljetten till Thailand men det ordnar sig alltid. 

Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också