torsdag 15 augusti 2013

Rönnbärskrans

Nu är vi i mitten av augusti och man känner i luften att hösten är på väg. Och likaså kan man se på mina blommor som har varit så vackra hela sommaren att de inte länge vill längre oavsett hur mycket jag vattnar och sköter om dem. 

Så idag var det adjö för mina sommarblommor förutom de som hänger under fönsterna och på väggen, de får leva en vecka till men sedan slänger jag dem också. Nu skall vi ju åka till Mallorca om en vecka och då blir de inte skötta så det är lika bra att "adjöa" dom.

MEN jag var i skogen idag och plockade lite mossa och rönnbär och gjorde en augustikrans som hänger på väggen vid entren. Hur länge den kommer att vara ifred från fåglar får vi se men jag njuter av den så länge det varar och sedan är det bara att slänga ihop en nu, man tag vad skogen haver. 
 
 
 Stommen har jag bundit av grenar och böjt till och bundit runt med tunn ståltråd

Ja! då har höstkänslan kommit hem till mig, men jag tycker det är mysigt.

Trevlig kväll på er

Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

5 kommentarer:

 1. Oj va jag blev sugen på att göra en likadan, fast det är för sent för det ikväll! Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
 2. Tack! men jag kunde inte låta bli när jag såg alla röda bär lysa i träden, och jag ville njuta av dem hemma en liten stund./kram camilla

  SvaraRadera
 3. Tack för din fantastiskt trevliga och inspirerande sida, här blir det också till att ge sig ut i skogen o göra ett nytt höstkonstverk. Jag gjorde ett arrangemang förra hösten, så jag tror jag ska ta och använda den vackra grenen jag använde då. :)

  SvaraRadera
 4. Oj, här är en till som ska ge sig ut o plocka rönnbär mm idag. Tack för fantastiska tips o bilder. Du är verkligen inspirerande :)

  SvaraRadera
 5. Väldigt vacker! Många tack för inspirationen! :-D Jag ska försöka mig på något liknande tänkte jag, för här dignar rönnarna av bär. :-)

  SvaraRadera

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också