lördag 24 maj 2014

Sista nallepläden snart färdig

Nu har det varit långt mellan inläggen, men ni har nog stor förståelse för detta nu när vi har detta fantastiska sommar väder. 
När kvällen väl kommer så sitter jag med min virkning och har inte alls lust att starta datorn.
Har virkat en massa nallerutor till en babypläd och nu är jag färdig med rutorna och skall "bara" fästa alla hundratusen trådar på baksidan för man vill ju att det ser snyggt ut även på baksidan när man skall ge bort den, och sy till det svarta på nosen.

Länken till mönstret hittar ni på bloggens startsida 
Så idag blir pläden färdig och sedan skall jag ge mig på ett annat projekt som jag har i huvudet men det är lite hemligt. Men det är ett mönster jag har skapat själv, men det är lite jobb med att få till det och sedan skriva ner det så jag dela det med er alla så klart. 

Mina mönster tar jag aldrig betalt för, jag tycker att virkning är en underbar hobby och ta betalt är inte min grej. 
Om någon vill lägga ut mönstret på sin blogg så är det ju kul om de länkar till ens blogg, men ta betalt...
NEJ TACK där går gränsen för för mig. ...Det är min åsikt. 

Men, men ännu en dag med underbart väder trots att solen lyser med sin frånvaro så är det varmt och skönt, och det blir att sitta ute och njuta och virka så klart. 

Nästa helg kommer vi att riva ut vårt badrum för vi skall renovera där så hela den helgen går till att göra underarbetet för killarna som kommer och sätter upp ny våtrumstapet. Det skall bli riktigt skönt att få ordning där inne och få ut den fula gula tapeten med terrakotta färgad matta.
 Nu blir det bara vitt och lite svart...tidlöst och fräscht. Alla badrumsmöbler skall slängas och vi har köpt nytt alltihopa, men det lär bli mycket städning efteråt med tanke på allt damm det kommer att bli efter att de spacklat och slipat golv och väggar...men det tar vi då..

Ha nu en riktigt skön lördag på er ..
kramkram 
Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg


Camilla
1 kommentar:

  1. Nallerutorna är fantastiska! Har du möjligtvis kvar mönstret? Tittade på Dadas place som verkar vara ursprunget, men där är mönstret inte längre tillgängligt tyvärr. Hälsningar. Linda

    SvaraRadera

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också