måndag 9 maj 2016

Sommar

Vilka fantastiska dagar vi har fått haft med medelhavs värme och strålande sol.
För varje dag har temperaturen stigit rejält och nu är det till och med väldigt varmt på natten.
Men jag klagar inte, jag älskar värme :)
Så klart har vi fått upp vår paviljong i år med och det är så himla skönt att kunna gå undan för en liten stund och äta goda middagar ute.


Sedan så blir det så att man sitter inte och skriver och grejar på datan heller så inget blir ju direkt uppdaterat men så är det nog för många att man tycker det är slöseri på sol och värmen nu när vi äntligen har fått den.


En del virkat har det blivit men tyvärr kan jag inget visa för jag skall ha med det på Mysterievirkningen som vi skall starta den 28 maj i Facebook gruppen " mysterievirkning". Temat är Midsommar och det finns garnpaket att köpa i min webbshop www.camillaslivsstil.se
Pris från 210 kronor.
Ni kan även kika in på www.mysterievirkning.blogspot.se där jag även lägger ut mönstret för er som kanske inte har Facebook. Där finns även en materiallista inför kommande mysterium så ni kan kika i era egna gömmor innan ni handlar nått.


Sedan så har jag en Gilla / Dela utlottning på min Facebook sida " camillaslivsstil" som startade idag och dragning på Pingstdagen. Där kan du vinna lite fina saker och garn, så välkommen in och var med du också :)

Inte nog med det! så har jag fått planterat ut alla blommor runt huset i helgen så nu är det underbart härligt och bara sitta och vänta på att de växer och blommar överallt.

Så mycket blommor som jag köpt i år har jag aldrig köpt innan, men jag liksom drogs med i nån slags magisk storm när jag var på Landgrens i Grebbestad och gick i deras växthus. Var nere 3 ggr på 2 dagar :) de trodde jag var helt galen :)

Tänkte först att det var för tidigt att plantera men så skulle det bli så varmt och fint väder länge, så jag  och MÅNGA andra tänkte nog på samma sak.


Nu skall jag fortsätta och virka lite och kanske ta fram bokföringen, ett nödvändigt måste och högen börjar bli stor :)

Så på med sollotionen när ni är ute och var försiktiga i värmen

Ta hand om er <3 

Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg


Camilla


2 kommentarer:

 1. Det är så trevligt med dina blogg inlägg, det som var synd nu är att vi bloggare inte kan vara med och vinna, synd det var så din vinst.
  vill önska dig en solig dag.
  Jo kunde du visa hur en Virkad smink pad ser ut, vet inte om jag gjort rätt.
  Ingvor

  SvaraRadera
 2. Väldigt fint kors. Ska virka ett till min dotter som läser till präst.

  SvaraRadera

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också