måndag 16 juni 2014

Vacker kudde för att ha både ute och inne

Denna fantastiskt fina kudde har min dotter gjort. Hon har nu gjort 2 st för att ha i sin soffa. Vi gillar detta mönstret skarpt för det är så fint mönster och kan med olika färger ge en tuffare stil och med mera färgglada färger göra den till den perfekta sommar kudden att ha i solstolen eller för att piffa upp en trädgårdsdynorna med. 
Jag har själv virkat denna rutan som både bänkdyna och kudde och det är en så snabbvirkad ruta men att den ser avancerad ut men det är den absolut inte. 

Nu när vi har så fantastiskt fint väder så är det skönt att ha en kudde i svanken i solstolen eller kudde när man ligger i det gröna gräset och solar och har det skönt med fågelkvitter och grillos :)

Länk till mönstret finner ni Här mönstret är på nederländska men det är en väldigt bra tutorial och man kan göra en översättning och se på mönstret så förstår ni snart hur enkelt det är.

Uddkanten är virkad * 1 st, 2 lm 1 st i första m, hoppa över 2 maskor och repetera* Andra varvet är det virkat * 1 st, 2 lm, 1 st i varje luftmaskbåge* Väldigt enkelt och väldigt fint 


Önskar er alla en underbar midsommarvecka med mycket virkning 

Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg


Camilla



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också