fredag 29 augusti 2014

Jag älskar vitt

Haft en hörna i vardagsrummet som jag inte riktigt vetat vad jag skall ha där. Men så fick jag se detta fina sidebord på Jotex som var lagom brett och djupt så jag slog till direkt. Ännu bättre var att jag fick 40% ny kund rabatt så det blev 600 kr för det.
Nu känns det att vardagsrummet har en " vit " tråd och det känns väldigt harmoniskt och fint. 


Men! när jag var och tog ut några canvastavlor som jag beställt och även posters så blev jag mycket besviken för röret som bilderna låg i var helt till tryckt och bilderna hade fått massa vecka.

Så jag ringde och reklamerade detta och jag fick behålla bilderna utan att betala, så jag klippte till den med fjärilen som var 70 x 100 cm så den passade 50 x 70 cm och det blev väldigt bra.
Canvas tavlorna var alldeles för mesiga i färgen på den ena och den andra var alldeles för stor och färgstark så de får skickas tillbaka. Lyktorna har jag köpt på MIO och var tänkt att hängas upp på väggen, men de var så stora att de bättre får stå på sidebordet i stället. 


Min tråkiga hylla över soffan fick sig lite nya bilder och ramar så nu känns den väldigt harmonisk igen. 


Bilderna är från Desenio och dom har jätte mycket fina tavlor till lågt pris. 


Jag har försökt att få in lite andra färger i hemmet, men det är bara mina gästrum som har fått sig lite färgklickar för när ingen bor där så behövs lite färg för att inte se hur öde ut som helst.
Men i resten av lägenheten så är det bara vitt med några små färgade detaljer men det är så jag vill ha det och det ger mig lugn och ro och kännas tidlöst.
Men det är ju så klart att ens hem är ju alltid under förändring och det är ju himla kul och kan det då bli till en låg kostnad så ännu bättre. 
Nog tjatat om mig, jag önskar er en riktigt trevlig helg

Kramkram

Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg


Camilla1 kommentar:

  1. Hej!
    Måste tacka för ditt mönster på döskallesjalen. Välskrivet och lätt att följa. Det blev en ljusgrön med silvertråd i. Och jag vågar nog påstå att det inte är den sista :)
    /Lina

    SvaraRadera

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också