onsdag 27 augusti 2014

Höstfägring


Vilken underbar dag vi haft idag! Solen har lyst hela dagen och det har bara vindat lite. Så jag gav mig iväg tidigt i morse till Strömstad och kollad till gravarna som jag har hand om och satte dit lite belysning. Kände att det ej ännu var dax för ljung utan jag väntar några veckor till. 
Mormors namn har nu kommit upp på gravstenen och den var så putsad och fin, och morfars namn hade även den fått sig lite nytt guld i texten. 

Tog mig en sväng till Blomsterlandet och fick köpt mig lite saker till att göra en krans till entrén och även till att göra lite höstfint i fönsterna hemma. 
Orange är en fantastiskt fin färg och jag älskar när hösten kommer och blommorna och alla arrangemang går i orangea toner. 
Så här blev i alla fall mina arrangemang som jag gjort idag..


Jag är nu nöjd och glad över att få gjort i ordning blommorna och skall nu sätta mig och virka. 
Om en och en halv vecka har jag semester i 4 veckor och det skall faktiskt bli riktigt skönt. Även att jag bara jobbar 3 dagar i veckan så skall det bli skönt att veta att man inte behöver stressa eller hinna med så mycket på den lediga dagen utan nu bara sova och slappa och göra precis som jag vill.
Så jag önskar er alla en underbar höst och att ni försöker njuta av det fina vädret så länge det är här..regn och rusk kommer tids nog ändå.

Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg


Camilla1 kommentar:

  1. Jag har äntligen tagit tag i lite omplanteringar och det känns jättebra. Annars är min energinivå låg efter den här underbara sommaren. Men jag saknar den redan...
    Får väl rycka upp mej, vädret är ju inte allt...
    Fina arrangemang du gjort!
    Kram/Finas mammis

    SvaraRadera

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också