måndag 1 juni 2015

Från ingen inspiration - till massor av inspiration..

Jag sitter här på golvet mitt emot garnhyllan i mitt "garnrum" och funderar på "vad skall jag virka"?
Med så mycket garn som jag tagit hem till försäljning så skulle ju hjärnan gå igång på allt möjligt, men nu har det kört fast. 
Jag har ju 2 Tilda dockor som skall virkas, men sedan vet jag inget mera!!..jag påbörjade i går en grej men reva upp allt och slängde i korgen, det kändes inte "jag" 

Men medans jag sitter här så tänkte jag !! att det var ju några som undrade om kunde virka upp Tilda dockor till dem. Först tackade jag nej men så kände jag att " ja men då har jag något att göra" så jag kontaktade de som hade beställt och de ville fortfarande att jag skulle virka upp till dem så nu är jag igång med det. 
Ni kan beställa garnen genom min webbshop www.camillaslivsstil.se om ni vill eller här genom bloggen i kommentarsfältet eller skicka mail, kontakt info finns uppe till vänster 

Så jag drog till Strömstad och till tyg och inredningsaffären Hörnan och handlade lite tyg till Tilda dockorna och till lite kuddar. 

Så nu känner jag mig nöjd och fick lite energikick av att gå där inne och insupa alla färger och mönster och fick inspiration. Så det skadar inte att lämna "dörren" ibland och komma sig ut och kika runt. 


I morgon inväntar jag några paket med garn Tilda Bamboo som så många har efterfrågat och som jag har beställt hem för lite av, och även efter detta så har jag alldeles för lite, men jag måste sälja lite så jag kan köpa så är det ju...

Ha en fortsatt fin kväll i blåsten

Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg


Camilla1 kommentar:

  1. Vilken underbar garnhylla du har. Man kan nog bli konfys över vad man ska virka när det är så många färger . Vad skulle jag göra ?? Jo ett par prinsesstårtgrytlappar , för mina sista har jag gett bort.. Fast just nu har jag några UFOn att avsluta. Så är det.
    Kram Eva

    SvaraRadera

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också