fredag 5 juni 2015

Växthus/ midsommar Tilda


Nu har jag gjort färdigt den 7:e Tildan och fler ligger på beställning. 


Idag blev jag färdig med en midsommar/växthus Tilda. Ja ! ni läser rätt :)
Min vän har beställt en Tilda som skall sitta i hennes nya växthus och var en slags blomstergudinna och beskydda alla växter mot lus och andra skadedjur. 

Kransen runt huvudet är gjord i ståltråd där jag trätt pärlor som barnen hade när de var små..väldigt bra att ha till dessa projekt. 


Så Tilda fick en underklänning i blommigt som har olika rosa och gröna nyanser som jag sedan tog upp i olika detaljer på henne. En svart korg med massor av blommor fick hon så klart i famnen som hon plockat i växthuset :) Lite fantasi måste man ju ha :)Jag vet att denna blomstergudinna kommer att få det helt underbart i Brevik i Karlskoga intill en vacker stor sjö som hon kan titta på hela dagarna :)


Så här sitter hon vackert vid mina blommor på altanen och jag kommer att sakna henne.
Själv får jag bara 2 Tildor men nu skall jag börja på en extra vaganza Tilda som skall bli utöver det extra och den skall bara jag ha.

Färgschemat finns här i bloggen på vänster sida. Har samlat färgkoderna på alla mina Tildor där så ni lätt kan se färgerna och så passa nu på och köp i min webshop www.camillaslivsstil.se där har jag superfina priser på Tilda garnen och fraktfritt hela Juni ut.

Försöker att virka mindre projekt så jag snabbt kan dela med mig till er, men det är mycket Tilda nu och de tar ju sin tid att göra så det blir långt mellan inläggen. 

Sedan så går webshopen fantastiskt bra och jag har på 6 veckor beställt garn 5 ggr och det är ju super roligt att det går bra...

Kram på er allihopa och ta hand om er..


Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg


Camilla3 kommentarer:

 1. Vill testa att virka en Tildedocka. Denna är jättefin.

  SvaraRadera
 2. Hur ser jag färgkoderna?

  SvaraRadera
 3. Vilken fantastiskt fin Midsommar-Tilda du gjort! helt underbar! Jag är tyvärr inne i en sådan där period då allt pyssel är lagt åt sidan, saknar total inspiration. men jag hoppas få den tillbaka framöver!
  Kramar till dej från Finas mammis

  SvaraRadera

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också