måndag 3 juni 2013

Njut varje minut


Nu är äntligen sommaren här för att stanna i allafall denna veckan. Underbart har det varit hela helgen och vi har suttit ute och myst varje dag. 

( kort birgitta Lindeblad)

Men!! nu har jag fått allergi mot pollen och det har jag inte haft på över 15 år och så får jag det med besked. Ögonen är svullna, halsen rivig, näsan rinner så det känns som värsta förkylningen. 
Så det blir att åka till apoteket och få nått för detta så klart. Skall jobba idag och i morron men det är 10-16 så det är helt ok. 

Nu är jag ensam hemma i 3 dagar för Benny jobbar så klart i Norge och Linnea skall vara hos sin pojkvän till torsdag så jag får vara själv i några dagar men det är riktigt gött att rå om sig själv en grann. 
Så alla läsare ha en riktigt mysig måndag och njut varje minut.

kramar Camilla
Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

1 kommentar:

  1. Visst njuter jag varje minut när det nu äntligen har blivit värme även i den här delen av landet. Jag tycker dock synd om dej som fått pollenallergi, min äldste son började lida av hösnuva i vuxen ålder för några år sedan. Han har det kämpigt numera varje år och han vill så gärna tillbringa helger och semester här på landet. De kör in skörden precis förbi där vi bor.. resten förstår du. Ha det gött i din frivilliga ensamhet! Kram/Finas mammis

    SvaraRadera

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också