onsdag 24 juli 2013

Tapetsering av hallen

Nu har Benny börjat med förarbetet inför tapetseringen av hallen. Denna gången så får vi ta ner 5 lager av gamla tapeter så det har tagit en hel del tid, men nu är det spackling och ommålning av taket. 
I morgon blir det slipning m.m så själva tapetseringen börjar vi med på fredag. Själv har jag jobbat mån-ons så då har han själv grejat i lugn och ro precis som han vill ha det. Men det skall bli riktigt gött att få nya tapeter, inte för att de gamla var så eländiga på håll men det började bli slit fläckar här och där och så fann vi så fina tapeter så vi slog till att göra detta på semestern.

 Så klart så har det varit väääällldiggt varmt men nu när det har åskat hela dagen och regnat så har det svalnat av och förhoppningsvis så blir det inte sååå varmt så det går att tapetsera på fredag. 

Nackdelen med att det är väldigt varmt när man tapetserar är att klistret torkar så fort att ev bubblor inte hinner att dra ut sig innan det torkar och det är inte nice. Detta har vi lärt oss från tidigare projekt och gör inte om igen..
Man lär så länge man lever...

Kram på er alla 

Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också