torsdag 12 september 2013

Höstmysigt med spotlights i altanen

Idag har vi gjort nått vi aldrig skall göra igen!!!
 Vi var på Jula i Uddevalla som nyöppnade vid Ikea på Torp och nått sådant kommer vi inte att åka på igen. Vi tyckte det såg ok ut utifrån, men när vi väl kom in såg vi misstaget. Herregud med folk, och alla sprang och slet i kampanjvarorna och bredde ut sig. 

Vi skulle bara åka inom och köpa spotlights till altanen och en stege och när vi kommit in ca 30 meter i butiken började vi undra varför det var så mycket folk. Det var kö genom hela butiken och allt var helt crazy, men eftersom vi tagit oss dit så fick vi vara så snälla och ställa oss i kön så fort det bara gick. Men det tog drygt en timme i kön innan man kom ut och då var vi bra lack på det. Så vi gick direkt till lugna IKEA och tog oss en fika innan vi åkte hem.

Men väl hemma så satte Benny igång med att installera spotlightens i altanen och nu är allt färdigt och det blev jättebra. Skall bli spännande i kväll och se hur det ser ut, hoppas det blir som vi förväntat oss det. Vi var i allafall noga med att det ljusen inte skulle ha ett blått sken utan vi fick tag på de med gult sken så det blir ett varmt sken. 

 Nu blir det bara till att måla om altanen men det gör vi nästa år, vi får ju ha nått att göra då med eller hur? :) 

Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du kikade in och gav en liten hälsning.
Lämna gärna din bloggadress så kan jag hälsa på dig också